Winx® 4b Touchscreen Whiteboard Frame for BalanceBox® 650

Het beste van twee werelden: combineer uw high-tech touchpaneltechnologie met de krachtige functionaliteiten van traditionele whiteboards in één ultieme oplossing: de BalanceBox® Winx®.

BalanceBox Winx

Winx® 4b Touchscreen Whiteboard Frame voor BalanceBox® 650

Onze best verkochte whiteboard-oplossing met de beste prijs-kwaliteitverhouding, het Winx 4b Touchscreen Whiteboard Frame voor BalanceBox 650. Deze oplossing combineert bij voorkeur displays van 70" - 75" en 80" - 86" met de BalanceBox® 650 (de vederlichte dynamische hoogteverstelling), twee dubbelzijdig draaibare whiteboards van geëmailleerd staal, een magnetische whiteboard stop en een optioneel whiteboard slot.

In combinatie met de 481A70 Universal VESA Bracket kan het whiteboard frame worden gebruikt met schermformaten tussen 70-75” en 80-86”, met een maximaal VESA-patroon tot 800x600. De combinatie van de Winx 4b en de high-speed BalanceBox 650 betekent dat je geen elektrische aansluiting nodig hebt om de hoogte van je paneel aan te passen.

De hoogwaardige whiteboard-oppervlakken zijn geschikt voor het gebruik van magneten voor het ophangen van notities.

Eenvoudige montage

Het Winx® 4b-frame wordt geleverd met dubbelzijdige draaibare whiteboard-oppervlakken aan beide zijden van het touchscreen. Montage op de BalanceBox® 650 het in hoogte verstelbare systeem is eenvoudig, zoals u kunt zien in de video. Klik ​hier voor meer informatie over het BalanceBox® Winx®-assortiment. 

Downloads

Hier kunt u de Winx® Leaflet downloaden.

Why Height Adjustable Mounts

Smooth and effortless
Product
Hidden behind the screen
Product
Choose your accessory
Product
For any size display
Product