Collaborate present

Samenwerken

op de werkvloer

Het is iedere dag opnieuw een uitdaging om het beste uit je team en elke collega te halen. Een manier om succesvol te zijn is om als een team te werken. Om een succesvol team te creëren zijn de beste middelen nodig. Door gebruik te maken van de beste tools kan het maximale worden bereikt. De BalanceBox® en de BalanceBox® Tilt dragen hier toe bij.

De BalanceBox® maakt het gebruik van een whiteboard of touchscreen nóg eenvoudiger. Met slechts een handbeweging is het scherm zonder moeite naar boven of beneden te verplaatsen. De BalanceBox® is een manuele oplossing en werkt zonder electriciteit. The BalanceBox® Tilt is onze laatste innovatie en maakt het mogelijk het scherm diagonaal naar je toe te halen. Deze Tilt functie zorgt ervoor dat de gebruiker het scherm 60 graden kan kantelen. Een perfecte oplossing om het scherm te gebruiken als groep maar ook als individu.

Benieuwd welke BalanceBox® geschikt is voor jouw touchscreen en of de BalanceBox® Tilt een accessoire is voor uw product? Klik hier of vul de productselector in. Uiteraard kun je contact met ons opnemen, we staan je graag te woord! 

Why Height Adjustable Mounts

Smooth and effortless
Product
Hidden behind the screen
Product
Choose your accessory
Product
For any size display
Product