eBox Business height adjustment in meeting
eBox Tilt Table
e·Box® | motorized mount | height adjustable mounts

e·Box®

Height Adjustable Motorized Mounts

De e·Box® is ons elektrisch in hoogte verstelbare montagesysteem voor displays en mobiele touchscreen trolleys met de hoogste kwaliteitsnormen. Onze gemotoriseerde beeldschermbevestiging heeft een van de snelste en veiligste technologie op de huidige AV-markt. Het gemotoriseerde ontwerp met dubbele kolom zorgt voor de beste stabiliteit en de innovatieve anti-collision-functie beschermt tegen onbedoeld beknellen. De e·Box® is de beste keuze voor een gemotoriseerde hoogteverstelling voor displays.

e·Box® motorized mount display solutions in het onderwijs

Elke leerkracht wil het beste uit elke leerling halen. Om dit te bereiken zijn interactie, toegang tot informatie en samenwerking de standaard in de klas geworden. Basisscholen, middelbare scholen en universiteiten, het aantal touchscreens in collegezalen en klaslokalen groeit. Met de e·Box is werken met een touchscreen een stuk eenvoudiger. Zonder enige moeite kun je het scherm snel en moeiteloos elektrisch op en neer bewegen. Ideaal voor zowel leerkracht als leerling om op eigen comfortabele hoogte te werken.

e·Box® motorized mount display solutions in vergaderruimtes

Haal het beste uit uw mensen en uw organisatie met succesvolle, effectieve vergaderingen. Een interactieve vergadering brengt uw organisatie naar een hoger niveau. Moderne vergaderruimtes zijn niet compleet zonder een interactief touchscreen; of u nu een telefonische vergadering heeft met uw buitenlandse collega, een brainstormsessie plant over een nieuw product of een presentatie geeft voor een potentiële klant. De e·Box is ons elektrisch in hoogte verstelbare ophangsysteem voor displays en mobiele touchscreen trolleys, waarmee u uw vergaderingen naar een hoger niveau tilt.

e·Box® motorized mount display solutions in productie omgevingen

Dagelijks het beste uit je team en ieder individu halen is een behoorlijke uitdaging. Een collaboratieve omgeving creëren waarbij samenwerken gestimuleerd wordt kan hierin een belangrijke bijdrage leveren. Innovatieve technologie kan helpen dit doel te bereiken. Een van de hulpmiddelen die collaboratief werken kan bevorderen en gemakkelijker kan maken, is het toepassen van elektrisch in hoogte verstelbare montagesteunen voor touchscreen displays. De e·Box en de e·Box Tilt & Table maken het werken met een touchscreen een stuk eenvoudiger. Het scherm kan elektrisch op en neer bewegen en in elke gewenste positie gezet worden. Hierdoor is het volledige scherm toegankelijk en het creëert voor iedereen een comfortable werkhouding. De e·Box Tilt & Table is een innovatie die het mogelijk maakt om de positie van het touchscreen te veranderen van verticaal (de normale rechtopstaande positie) naar horizontaal (de tafelpositie) en elke diagonale positie daartussenin. Dit maakt de e·Box Tilt & Table elektrische montage systeem de perfecte oplossing voor gebruikers om op eigen hoogte te werken in een groep of als individu.

Benieuwd welke e·Box het beste bij jouw interactieve touchscreen past? Lees meer over ons e·Box-product assortiment of neem contact met ons op. We horen graag van u!

e·Box® Mobile Stand - motorized height adjustable mobile mount for interactive displays

Het double-column ontwerp van de e·Box Mobile Stand garandeert de stabiliteit die nodig is om te werken met interactieve touchscreens tot 86" inch met een totaal draagvermogen tot 115 kg. Plaats de mobiele standaard waar je maar wilt en verplaats hem gemakkelijk naar een ander klaslokaal of vergaderruimte. Het ontwerp van de wielen zorgt ervoor dat de mobiele standaard stabiel en gemakkelijk te verplaatsen is. Het bedrade bedieningspaneel (zonder batterijen) kan je op een handige en goed bereikbare plek plaatsen, zodat de gebruiker het scherm veilig en geruisloos in hoogte kan verstellen. De gemotoriseerde standaard heeft een anticollision-functie waardoor hij extra veilig in gebruik is.

e·Box® Wall Mount - motorized height adjustable mount for interactive displays for wall mounting

Het double-column ontwerp van de e·Box Wall Mount garandeert de stabiliteit die nodig is om te werken met interactieve touchscreens tot 86 inch met een totaal draagvermogen tot 120 kg. De muurbeugel kan aan elke gewenste muur bevestigd worden. Het bedrade bedieningspaneel (zonder batterijen) kun je op een handige en goed bereikbare plek plaatsen, zodat de gebruiker het scherm veilig en geruisloos in hoogte kan verstellen. Het gemotoriseerde montagesysteem heeft een anti-collision functie om onbedoeld beknellen te voorkomen.

e·Box® Tilt & Table - motorized height adjustable tilt & table for interactive displays

Het double-column ontwerp van de e·Box Tilt & Table garandeert de stabiliteit die nodig is om te werken met interactieve touchscreens tot 75” inch met een totaal draagvermogen tot 100 kg. De e·Box Tilt & Table is een innovatie die het mogelijk maakt om de positie van het touchscreen te veranderen van verticaal (de normale rechtopstaande positie) naar horizontaal (de tafelpositie) en elke diagonale positie daartussenin. Dit maakt de e·Box Tilt & Table de perfecte elektrische montageoplossing voor alle gebruikers om op eigen hoogte te werken in een groep of als individu. Het bedrade bedieningspaneel (geen batterijen) kan op een handige en goed bereikbare plek worden geplaatst, zodat de gebruiker de hoogte en kantelhoek van het scherm veilig en stil kan aanpassen. De gemotoriseerde standaard heeft een anti-collision functie op de motoren voor het aanpassen van de hoogte.

Waarom kiezen voor de e·Box®?

  • vertical travel 660mm-870mm
  • anti-collision functie
  • motor snelheid 38 mm / sec
  • UL recognized & CE (UL962)
  • voor beeldschermen 42" - 86" diagonaal - 120 kg
  • extra stabiliteit met double column design
  • 90 graden tilt mobiele trolley
  • premium kwaliteit met 3 jaar garantie

Meer informatie?

Download onze e·Box brochure of lees meer over onze beschikbare accessoires voor onze e·Box motorized mounts.