BalanceBox® |manual mounts | height adjustable mounts
Collaboration display

BalanceBox® solutions

Height Adjustable Manual Mounts

BalanceBox® is onze manueel in hoogte verstelbare montagesteun voor interactieve displays gebaseerd op een gepatenteerde veerspanningstechnologie. Uniek, snel en gebruiksvriendelijk, omdat er geen elektrische aansluiting nodig is. De BalanceBox oplossingen geven je ultiem comfort, zijn uiterst betrouwbaar en veilig. Kies elke gewenste positie voor je interactieve display en ontdek hoe snel en gemakkelijk je deze naar de gewenste werk- of presentatiehoogte kunt bewegen. Samen met de flat panel wall mount (muurbevestiging met eventueel extra ondersteuning vanaf de vloer) of de flat panel mobile stand (mobiele trolley) en de accessoires die je erbij kunt kiezen, bieden wij een totaaloplossing voor jouw interactieve display.

Selecteer een van de BalanceBox-producten hieronder of klik op de BalanceBox-selector om je door de verschillende in hoogte verstelbare handmatige steunen en beschikbare accessoires te leiden.

BalanceBox® 400 manual mount

De BalanceBox 400 height adjustable manual mount is geschikt voor beeldschermen van 42 t/m 86 inch en heeft een verticale beweging tot 400 mm. Het maximale draagvermogen is 95 kg. Maak een keuze tussen een flat panel wall mount solution, een perfecte oplossing voor de wand in je klaslokaal of vergaderruimte. Of kies een flat panel mobile stand als het praktischer is om je i9nteractieve display van de ene ruimte naar de andere ruimte te verplaatsen.

BalanceBox® 650 manual mount

De BalanceBox 650 height adjustable manual mount is de perfecte oplossing voor groot formaat interactieve flat panels van 65 t/m 98 inch en heeft een verticale beweging tot 650 mm. Het maximale draagvermogen is 169 kg.

Om jouw BalanceBox height adjustable manual mount te optimaliseren, hebben we verschillende accessoires ontwikkeld waaronder interfacebeugels voor alle schermformaten, een flat panel mobile stand en een flat panel mount solution voor niet-dragende muren of muren met een lagere draagkracht.

BalanceBox® Winx® - Whiteboard Frame Solutions for Touch Panels​

Breng het schrijven terug in de klas: combineer de touch panel technologie met traditionele whiteboards dankzij onze ultieme oplossing - de BalanceBox Winx lijn.

Meer informatie

Lees ons verhaal in de Company Brochure - BalanceBox e·Box en krijg meer inzicht in de product specificaties van onze oplossingen met onze Product Specification Brochure op onze download pagina of lees meer over onze beschikbare accessoires voor onze BalanceBox Manual Mounts.