Accessoires Height Adjustable Mounts
BalanceBox manual height adjustment

Accessoires

Height Adjustable Mounts

Om het assortiment van BalanceBox® onze handbediende hoogteverstellingenen en e·Box® onze elektrische hoogteverstellingen compleet te maken, hebben we verschillende accessoires ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn interfacebeugels voor alle schermformaten, vloersteunen en verrijdbare karren.

Bekijk welke accessoires u kunt toevoegen om uw BalanceBox® 400 - interactieve flatpaneloplossing voor beeldschermen tussen 42 - 86" - of BalanceBox® 650 - extra grote interactieve flatpaneloplossing voor beeldschermen tussen 65 - 98 inch - te optimaliseren.

Voor onze e·Box® Mobile Stand, e·Box® Wall Mount of e·Box® Tilt & Table hebben we verschillende accessoires ontwikkeld om het volledige potentieel van uw gemotoriseerde display-oplossing te maximaliseren.

BalanceBox® Winx®

Naarmate de digitale touchpanel-technologie steeds meer klaslokalen en vergaderruimten over de hele wereld binnentreedt, gaan traditionele schrijfoppervlakken vaak verloren voor docenten. Met de BalanceBox® Winx® heeft u het beste van twee werelden. Combineer uw hightech touchscreen technologie met de krachtige functionaliteiten van traditionele whiteboards in de ultieme oplossing: de BalanceBox® Winx®.

Mobiele Stand Mix®

Met onze Mobile Stand Mix® is het eenvoudig om uw klaslokaal of congresruimte om te vormen tot een interactieve omgeving die ook de mobiliteit en flexibiliteit van uw interactieve flatpanel vergroot. Maar het allerbelangrijkste: het geeft docenten, presentatoren en alle aanwezigen de mogelijkheid om mee te doen.

Why Height Adjustable Mounts

Soepel en moeiteloos
Product
Verborgen achter het scherm
Product
Kies jouw accessoire
Product
Voor displays van elk formaat
Product