BalanceBox® |manual mounts | height adjustable mounts
Interact

Over ons

Regout Balance Systems BV & Thomas Regout Inc.

Wij bieden een assortiment aan hoogwaardige producten voor toepassing in combinatie met grote touchscreen-displays en interactieve whiteboard-systemen. We streven ernaar om de meest comfortabele en intuïtieve oplossing te bieden om interactieve schermen verticaal in hoogte te verstellen. Hiervoor hebben we de BalanceBox® en de e·Box® ontwikkeld, de nieuwe standaard in in hoogte verstelbare montageoplossingen.

Het begon allemaal in 2008 met Anchis, een joint venture tussen Thomas Regout International B.V. en Intespring B.V. De afgelopen jaren hebben we samen veel succes gehad en groeit ons bedrijf gestaag. om dit succes verder uit te bouwen en onze klantenservice verder te verbeteren, hebben we deze afzonderlijke juridische entiteit opgericht voor alle activiteiten van onze producten.

Regout Balance Systems B.V. is opgericht in 2016 om verder te groeien met een maximale focus op de beoogde markten. RBS B.V. is een trots lid van de Regout Group van Maastricht in Nederland.

Thomas Regout Inc. is opgericht in 2018 vanwege de sterke groei van onze Amerikaanse activiteiten via onze Nederlandse bedrijven Regout Balance Systems BV en Thomas Regout International BV. Met de oprichting van Thomas Regout Inc. hebben we de volgende stap gezet in het opzetten van een lokaal bedrijf in Amerika voor maximale ondersteuning op het gebied van verkoop, logistiek en assemblage. Het bedrijf is volledig eigendom van de Regout Group.

Eigen R&D-afdeling

Wij zijn een betrouwbare en flexibele partner en kunnen samen met u, onze klant, co-designen. Op onze eigen R&D-afdeling ontwerpen wij hoogwaardige systemen. Daarbij voldoen wij aan de hoogste ISO-normen die ervoor zorgen dat onze producten en diensten veilig, duurzaam en van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast hebben we een zeer strikt milieubeleid om het energieverbruik zoveel mogelijk te verminderen en de hoeveelheid afval te verminderen.

Klik hier voor het downloaden van ons ISO 14001 certificaat

Onze Height Adjustable Mounts kunnen voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt, onze focus markten zijn:

  • Onderwijs
  • Professionele Audio Visual
  • Industrie


Algemene voorwaarden

Klik hier voor het downloaden van onze Terms and Conditions van Regout Balance Systems B.V.

Klik hier voor het downloaden van onze Terms and Conditions van Thomas Regout Inc.The Regout Group

Voor meer informatie over de Regout Group kunt u de Regout Group website bezoeken.

Why Height Adjustable Mounts

Smooth and effortless
Product
Hidden behind the screen
Product
Choose your accessory
Product
For any size display
Product