BalanceBox® |manual mounts | height adjustable mounts
Collaboration display

Over ons

Regout Balance Systems BV & Thomas Regout Inc.

Wij bieden een assortiment aan hoogwaardige producten voor toepassing in combinatie met grote touchscreen-displays en interactieve whiteboard-systemen. We streven ernaar om de meest comfortabele en intuïtieve oplossing te bieden om interactieve schermen verticaal in hoogte te verstellen. Hiervoor hebben we de BalanceBox® en de e·Box® ontwikkeld, de nieuwe standaard in in hoogte verstelbare montageoplossingen.

Het begon allemaal in 2008 met Anchis, een joint venture tussen Thomas Regout International B.V. en Intespring B.V. De afgelopen jaren hebben we samen veel succes gehad en groeit ons bedrijf gestaag. om dit succes verder uit te bouwen en onze klantenservice verder te verbeteren, hebben we deze afzonderlijke juridische entiteit opgericht voor alle activiteiten van onze producten.

Regout Balance Systems B.V. is opgericht in 2016 om verder te groeien met een maximale focus op de beoogde markten. RBS B.V. is een trots lid van de Regout Group van Maastricht in Nederland.

Thomas Regout Inc. is opgericht in 2018 vanwege de sterke groei van onze Amerikaanse activiteiten via onze Nederlandse bedrijven Regout Balance Systems BV en Thomas Regout International BV. Met de oprichting van Thomas Regout Inc. hebben we de volgende stap gezet in het opzetten van een lokaal bedrijf in Amerika voor maximale ondersteuning op het gebied van verkoop, logistiek en assemblage. Het bedrijf is volledig eigendom van de Regout Group.

  

Hoogwaardige, ISO-gecertificeerde systemen en duurzame oplossingen

Bij ons bedrijf zijn we trots op ons vermogen om een betrouwbare en flexibele partner te zijn die nauw samenwerkt met onze klanten om hoogwaardige systemen op maat te ontwerpen die voldoen aan hun specifieke behoeften. Onze toegewijde R&D-afdeling is gericht op het ontwerpen van innovatieve en geavanceerde oplossingen die de hoogste ISO-normen integreren, zodat onze producten en diensten veilig, betrouwbaar, duurzaam en van de beste kwaliteit zijn.

Naast onze kwaliteitsnormen zijn we ook toegewijd aan het beschermen van het milieu. Daarom hebben we een strikt milieubeleid dat voldoet aan de internationaal erkende ISO 14001:2015-certificering. Deze certificering biedt richtlijnen en eisen voor milieumanagementsystemen, waardoor we ons vermogen hebben om onze impact op het milieu te identificeren en beheren, te voldoen aan relevante wet- en regelgeving en onze milieuprestaties continu te verbeteren.

Onze toewijding om onze ecologische voetafdruk te verminderen terwijl we hoogwaardige producten en diensten leveren, is een bewijs van onze toewijding aan zowel onze klanten als de planeet. Door met ons samen te werken, kunt u erop vertrouwen dat u samenwerkt met een bedrijf dat milieu verantwoordelijkheid serieus neemt en voortdurend streeft naar verbetering.

Breed inzetbare toepassingen

Onze Height Adjustable Mounts kunnen voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt, onze focus markten zijn:

  • Onderwijs
  • Professionele Audio Visual
  • Industrie


Algemene voorwaarden

Klik hier voor het downloaden van onze Terms and Conditions van Regout Balance Systems B.V.

Klik hier voor het downloaden van onze Terms and Conditions van Thomas Regout Inc.Voor meer informatie over de Regout Group kunt u de Regout Group website bezoeken.

Why Height Adjustable Mounts

Soepel en moeiteloos
Product
Verborgen achter het scherm
Product
Kies jouw accessoire
Product
Voor displays van elk formaat
Product