Height Adjustable Mounts

BalanceBox® Manual Mounts en e·Box® Motorized Mounts: de nieuwe standaard in hoogte verstelbare ophangsystemen voor je touchscreen, digibord en interactief whiteboard.

We zorgen ervoor dat mensen deze geavanceerde interactieve en samenwerkingstools optimaal kunnen gebruiken in verschillende onderwijs- en werkplekomgevingen. Onze Height Adjustable Mounts bieden gebruikers de meest comfortabele en intuïtieve montage oplossingen om je touchscreen, digibord of interactieve whiteboard op de juiste hoogte en in elke gewenste positie te zetten.

BalanceBox®

BalanceBox® is een handmatig bedieningssysteem gebaseerd op onze gepatenteerde veerspanningstechnologie. Uniek, snel en gebruiksvriendelijk, omdat er geen elektrische aansluiting nodig is. De BalanceBox® Manual Mounts geven u ultiem comfort, zijn uiterst betrouwbaar en veilig. Samen met ons complete assortiment accessoires kunnen we u de optimale interactieve display oplossing bieden.

e·Box®

Naast de BalanceBox® hebben we een elektrisch systeem ontwikkeld; de e·Box®.De e·Box® Motorized Mounts bestaan ​​uit hoogwaardige elektrische hoogteverstellingen, met de snelste en veiligste technologie op de AV-markt vandaag de dag. Het gemotoriseerde ontwerp met dubbele kolom zorgt voor de beste stabiliteit en de innovatieve anti-collission functie. Daarmee beschermt de e·Box® tegen beknelling en stopt het systeem zodra er weerstand wordt ondervonden.

BalanceBox® Winx®

Nu wereldwijd digitale touchscreen panel technologie steeds meer klaslokalen en vergaderruimten binnendringt, gaan traditionele schrijfoppervlakken voor leraren vaak verloren. Met de BalanceBox® Winx® heb je het beste van beide werelden. Combineer uw high-tech touch panel technologie met de krachtige functionaliteiten van traditionele whiteboards in de ultieme oplossing: de BalanceBox® Winx® range.

Mobile Stand Mix®

Met onze nieuwe Mobile Stand Mix® is het eenvoudig om uw klaslokaal of vergaderruimte om te toveren tot een interactieve omgeving die ook de mobiliteit van uw interactieve flatpanel vergroot. Maar het allerbelangrijkste: het geeft docenten, presentatoren, trainers, maar ook alle aanwezigen de mogelijkheid om te participeren.

Kies de beste in hoogte verstelbare interactieve display oplossingen in de huidige markt en haal het meeste uit uw audiovisuele ervaring!

Let’s move your screen!

Let's move your screen!

Let's Move Your Screen!

Why Height Adjustable Mounts

Smooth and effortless
Product
Hidden behind the screen
Product
Choose your accessory
Product
For any size display
Product