Height Adjustable Mounts

De nieuwe standaard in hoogte verstelbare montageoplossingen voor touchscreens en interactieve whiteboards, zowel handmatig met de BalanceBox® als gemotoriseerd met de e-Box®.

Interactiviteit is onmisbaar in de audio visuele markt van deze tijd. Grote interactieve schermen zijn niet meer weg te denken uit klaslokalen, trainingscentra, vergaderruimtes en van de productievloer. 

Wij zorgen ervoor dat mensen deze geavanceerde interactieve samenwerkingstools ten volle kunnen benutten in verschillende onderwijs- en werkomgevingen. Onze in hoogte verstelbare bevestigingen bieden gebruikers de meest comfortabele en intuïtieve oplossing om hun display op de juiste hoogte en in elke gewenste positie te zetten.

De BalanceBox® is een handbediend hoogteverstellingssysteem, dat gebaseerd is op onze gepatenteerde veerspanningstechnologie. Het is uniek, snel en gebruiksvriendelijk omdat het scherm met slechts één handbeweging in iedere gewenste positie te brengen is, en er geen elektrische aansluiting nodig is. Manuele hoogteverstelling met de BalanceBox® geeft je daardoor ultiem comfort, en bovendien extreme betrouwbaarheid en veiligheid in gebruik. In combinatie met een compleet assortiment aan accessoires bieden wij je een optimale oplossing.

Naast de handbediende BalanceBox® hebben we ook een elektrisch systeem beschikbaar, de e-Box®. De e-Box® is een hoogwaardige elektrische hoogteverstelling, met de snelste en veiligste technologie op de AV-markt van vandaag. Het gemotoriseerde ontwerp met dubbele kolom biedt de beste stabiliteit en de innovatieve antibotsingsfunctie zorgt voor extra veiligheid.

Met de BalanceBox® en de e-Box® kies je voor de beste oplossing in de hedendaagse AV-markt om je scherm gewichtloos te laten bewegen, en haal je het maximale uit je audiovisuele ervaring!

Let’s move your screen!

Let's move your screen!

BalanceBox® | manual mounts | height adjustable mounts

Why Height Adjustable Mounts

Smooth and effortless
Product
Hidden behind the screen
Product
Choose your accessory
Product
For any size display
Product