Height Adjustable Mounts

BalanceBox® Manual Mounts en e·Box® Motorized Mounts: de nieuwe standaard in hoogte verstelbare ophangsystemen voor je touchscreen, digibord en interactief whiteboard.

Onze Height Adjustable Mounts zorgen ervoor dat je geavanceerde, interactieve samenwerkingstools optimaal kunt gebruiken in verschillende onderwijs- en werkplekomgevingen. De in hoogte verstelbare montagesystemen bieden gebruikers de meest comfortabele, veilige en intuïtieve manier om je touchscreen of interactieve whiteboard op de juiste hoogte en in elke gewenste positie te plaatsen.

BalanceBox®

BalanceBox is een duurzaam, handmatig bedieningssysteem gebaseerd op onze gepatenteerde veerspanningstechnologie. Uniek, snel en gebruiksvriendelijk, omdat er geen elektrische aansluiting nodig is. De BalanceBox Manual Mounts bieden ultiem comfort, zijn robuust en voldoen aan de hoogste internationale veiligheidsstandaarden. Samen met ons complete assortiment accessoires bieden we de optimale interactieve display oplossing.

e·Box®

Naast de BalanceBox hebben we een elektrisch systeem ontwikkeld; de e·Box. De e·Box Motorized Mounts bestaan ​​uit hoogwaardige elektrische hoogteverstellingen, met de snelste en veiligste technologie op de AV-markt. Het slimme design met dubbele kolom zorgt voor de beste stabiliteit en maximale toegankelijkheid en beschikt bovendien over een innovatieve anti-collission functie. Deze functie beschermt gebruikers van de e·Box tegen beknelling, waarbij het systeem stopt zodra deze weerstand signaleert.

Winx® Whiteboard Frame Solutions

Nu wereldwijd digitale touchscreen panel technologie steeds meer klaslokalen en vergaderruimten binnendringt, gaan traditionele schrijfoppervlakken voor leraren vaak verloren. Met de Winx Whiteboard Frame Solutions voor Touch Panels bieden we het beste van beide werelden: high-tech touch panel technologie gecombineerd met de krachtige functionaliteit van het traditionele whiteboard in één ultieme oplossing.

Mobile Stand Mix®

Met onze Mobile Stand Mix is het eenvoudig om het klaslokaal of de vergaderruimte om te toveren tot een interactieve omgeving. De verrijdbare oplossing vergroot de mobiliteit van uw interactieve flatpanel waardoor deze nog flexibeler inzetbaar is. Maar nog belangrijker: het geeft docenten, sprekers, leerlingen en andere aanwezigen de mogelijkheid om te participeren.

Kies de beste in hoogte verstelbare interactieve display montage oplossingen in de huidige markt en haal het meeste uit uw audiovisuele ervaring!

Let’s move your screen!

Let's move your screen!

Let's Move Your Screen!

Why Height Adjustable Mounts

Soepel en moeiteloos
Product
Verborgen achter het scherm
Product
Kies jouw accessoire
Product
Voor displays van elk formaat
Product