BalanceBox® Winx® | Touchscreen Whiteboard Frame | height adjustable mounts

BalanceBox® Winx®

BalanceBox® Winx® - Touchscreen Whiteboard Frame

Het beste van twee werelden: combineer uw high-tech touchpanel technologie met de krachtige functionaliteiten van traditionele whiteboards in één ultieme oplossing: de BalanceBox® Winx®.


 

Winx® 4b - Touchscreen Whiteboard Frame voor de BalanceBox® 650

Onze best verkochte whiteboard-oplossing met de beste prijs-kwaliteitverhouding is het Winx 4b Touchscreen Whiteboard Frame voor de BalanceBox 650. Deze oplossing combineert bij voorkeur displays van 70" - 75" en 80" - 86" met de BalanceBox® 650 (de vederlichte dynamische hoogteverstelling), twee dubbelzijdig draaibare whiteboards van geëmailleerd staal, een magnetische whiteboard stop en een optioneel whiteboard slot.

In combinatie met de 481A70 Universal VESA Bracket kan het whiteboard frame worden gebruikt met schermformaten tussen 70-75” en 80-86”, met een maximaal VESA-patroon tot 800x600. De combinatie van de Winx 4b en de high-speed BalanceBox 650 betekent dat je geen elektrische aansluiting nodig hebt om de hoogte van je paneel aan te passen.

Eenvoudige montage

Het Winx® 4b-frame wordt geleverd met dubbelzijdige draaibare whiteboard-oppervlakken aan beide zijden van het touchscreen. Montage op de BalanceBox® 650 het in hoogte verstelbare systeem is eenvoudig, zoals u kunt zien in de instructievideo.


 

Winx® 4 en Winx® 6 - Touchscreen Whiteboard Frame voor de BalanceBox® 650

De Winx® 4 en Winx® 6 hebben drie frames van standaardformaat voor touchscreens en flatpanels van 60 tot 86 inch. Deze frames zijn volledig verstelbaar rond het paneel, waardoor een harmonieus geheel ontstaat. De frames zijn tevens voorzien van een aluminium onderblad en je kunt kiezen voor 4 of 6 geëmailleerde stalen whiteboard oppervlakken.

Krachtige functionaliteit van het traditionele whiteboard

De hoogwaardige whiteboard-oppervlakken zijn geschikt voor het gebruik van magneten voor het ophangen van notities. Gebruik de whiteboard markers om aantekeningen of huiswerk voor de volgende dag op te schrijven. Het hoogwaardige whiteboard kan keer op keer worden beschreven en kun je dankzij het magnetische oppervlak ook als "prikbord" gebruiken.


 


High-speed BalanceBox® 650 - Manual Height Adjustable Mount

De combinatie van de Winx®-oplossingen en de supersnelle BalanceBox® 650 betekent dat u uw paneel kunt aanpassen aan elke hoogte binnen het bereik van 65 cm (25,60"), met slechts een aanraking van uw vinger. Veel sneller dan welk elektrisch in hoogte verstelbare ophangsysteem dan ook.

Wat zit erin?

  • het BalanceBox® 650 in hoogte verstelbaar ophangsysteen met vederlichte verstelling tot 650 mm
  • het Winx®-basisframe met de universele VESA-montagekit
  • 2 of 4 whiteboard oppervlakken van hoogwaardig geëmailleerd staal (afhankelijk van de bestelde uitvoering)
  • Geanodiseerde aluminium pennengoot


Wat zit er niet in?

  • Het interactieve display van uw keuze ​


Geschikt voor schermen tot 86 inch

Alle displays worden gecentreerd met een opwaartse oriëntatie gemonteerd. Er zijn drie standaardformaten voor displays van 60” tot 86” beschikbaar. Het gebruik is alleen beperkt door het maximale gewicht (max. 220 kg) en de maximale hoogte (86”).

Why Height Adjustable Mounts

Smooth and effortless
Product
Hidden behind the screen
Product
Choose your accessory
Product
For any size display
Product