BalanceBox® Winx® | Whiteboard Frame Solutions voor Touch Panels | height adjustable mounts

481A82 | 481A83 Winx® 4b - Whiteboard Frame Solutions voor Touch Panels

Het beste van twee werelden - Combineer uw high-tech touch panel technologie met de krachtige functionaliteiten van traditionele whiteboards in één ultieme oplossing: de Winx® 4b.

Maximaliseer de potentie van touch panel technologie in de klas en til jouw presentatie-, les- en leerervaring naar een hoger niveau met de Winx® 4b! Met vier whiteboard oppervlakken en de mogelijkheid om van het geëmailleerde stalen oppervlak met magneten een scrapboard te maken, ben je verzekerd van een overvloed aan ruimte voor jouw creativiteit en die van je leerlingen. De whiteboards zijn draaibaar om optimaal gebruik te garanderen. Voor extra veiligheid is er ook een optioneel anti-sabotage slot beschikbaar.


 

Kies tussen de BalanceBox® 650 (handmatig) of de e-Box® II Wall Mount (gemotoriseerd) voor je in hoogte verstelbare mounts zodat iedereen, ongeacht zijn of haar lengte, volledige toegang heeft tot de volledige potentie van de Winx® 4b. Vind de perfecte kijk- en werkhoogte voor jou. En met standaardmaten die passen bij alle merken, is het kiezen van de juiste maat eenvoudig.

In combinatie met de 481A70 Universal VESA Bracket kan het whiteboard frame worden gebruikt met schermformaten tussen 70-75” en 80-86”, met een maximaal VESA-patroon tot 800x600. De combinatie van de Winx® 4b en de high-speed BalanceBox® 650 betekent dat je geen elektrische aansluiting nodig hebt om de hoogte van je paneel aan te passen.

Eenvoudige montage

Het Winx® 4b-frame wordt geleverd met dubbelzijdige draaibare whiteboard-oppervlakken aan beide zijden van het interactieve display. Montage op de BalanceBox® 650 het in hoogte verstelbare systeem is eenvoudig, zoals u kunt zien in de instructievideo hier links.

Krachtige functionaliteit van het traditionele whiteboard

De hoogwaardige whiteboard-oppervlakken zijn geschikt voor het gebruik van magneten voor het ophangen van notities. Gebruik de whiteboard markers om aantekeningen of huiswerk voor de volgende dag op te schrijven. Het hoogwaardige whiteboard kan keer op keer worden beschreven en kun je dankzij het magnetische oppervlak ook als "prikbord" gebruiken.

High-speed BalanceBox® 650 - Manual Height Adjustable Mount

De combinatie van de Winx®-oplossingen en de supersnelle BalanceBox® 650 betekent dat u uw paneel kunt aanpassen aan elke hoogte binnen het bereik van 65 cm (25,60"), met slechts een aanraking van uw vinger. Veel sneller dan welk elektrisch in hoogte verstelbare ophangsysteem dan ook.

Geschikt voor schermen tot 86 inch

Alle displays worden gecentreerd met een opwaartse oriëntatie gemonteerd. Er zijn 2 standaardformaten voor displays van 75” tot 86” beschikbaar. Het gebruik is alleen beperkt door het maximale gewicht (max. 220 kg) en de maximale hoogte (86”).

Wat zit in de doos?

 • 2 robuuste zwart gepoedercoate stalen zijframes
 • Ondersteuningsframes
 • Magnetische whiteboard stop in het midden
 • 2 whiteboard panelen met dubbelzijdige schrijfoppervlakken van hoogwaardig geëmailleerd staal (afhankelijk van de bestelde uitvoering)
 • Universele VESA-beugel 481A70 voor VESA 200x200 tot 800x600
 • Montage instructies en montage hardware
   

Wat zit er niet in de doos?

 • het BalanceBox® 650
 • de eBox® II Wall Mount
 • het interactieve display van uw keuze

Why Height Adjustable Mounts

Soepel en moeiteloos
Product
Verborgen achter het scherm
Product
Kies jouw accessoire
Product
Voor displays van elk formaat
Product