InfoComm 2023

InfoComm 2023 | Orlando, FL (US)

The most comprehensive event for audiovisual solutions that enable integrated experiences

Net als voorgaande jaren zullen we aanwezig zijn op de InfoComm 2023, waar we onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van in hoogte verstelbare montageoplossingen voor touchscreen displays zullen presenteren. Als een van de toonaangevende leveranciers in de branche zijn we verheugd om onze innovatieve producten te demonstreren en deskundig advies te geven aan bezoekers die op zoek zijn naar de beste montageoplossingen voor hun displays. U kunt ons vinden in Exhibition Hall (niveau 2), stand 2875.

Onthulling van nieuwe innovaties op het gebied van in hoogte verstelbare montageoplossingen

Op InfoComm 2023 zullen we met trots ons nieuwste assortiment in hoogte verstelbare montageoplossingen presenteren, ontworpen om displays voor iedereen toegankelijk te maken, de presentatie-, kijkervaring en ergonomie te optimaliseren en het maximale uit de displays te halen. Onze geavanceerde oplossingen zijn geschikt voor een breed scala aan schermformaten en montagevereisten, waardoor we maximale flexibiliteit en comfort voor gebruikers garanderen.

Expert Demonstraties en Gepersonaliseerd Advies

Het kiezen van de ideale montageoplossing kan een complexe taak zijn, rekening houdend met factoren zoals schermgrootte, gewicht, aanpasbaarheid en installatievereisten. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies en aanbevelingen op basis van uw behoeften, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen die is afgestemd op uw unieke vereisten.

Registreer uw GRATIS Exhibit Hall Pass

Wilt u deelnemen aan de InfoComm 2023 en onze in hoogte verstelbare steunen live in actie zien, dan kunt u zich registreren met onze VIP code voor gratis toegang tot het evenement. Bezoek de officiële InfoComm-website om uw registratie te voltooien en toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie over het evenementenschema, de plattegrond en de exposantenlijst.

Gebruik onze VIP Pass Code: THO362 - We kijken uit naar uw bezoek!

InfoComm: The Leading Event voor AV en Integrated Experiences

InfoComm is een vooraanstaande vakbeurs gericht op audiovisuele (AV) en geïntegreerde oplossingen. Het event trekt professionals uit verschillende sectoren aan; waaronder technologie, communicatie, entertainment en meer. Het evenement dient als een platform voor bedrijven om hun nieuwste producten, oplossingen en diensten in de AV- en digital signage-sector te presenteren. Deelnemers kunnen geavanceerde technologieën ontdekken, educatieve sessies bijwonen en netwerken met marktleiders, waardoor InfoComm een ​​ervaring van onschatbare waarde is voor professionals die voorop willen blijven lopen.

Why Height Adjustable Mounts

Soepel en moeiteloos
Product
Verborgen achter het scherm
Product
Kies jouw accessoire
Product
Voor displays van elk formaat
Product