BalanceBox manual height adjustment

Regout Balance Systems BV en TR Inc slagen met vlag en wimpel voor de jaarlijkse ISO 9001-audit

Regout Balance Systems en TR Inc. succesvol door jaarlijkse ISO 9001 audit

Maastricht (NL) | Canton, GA USA - Regout Balance Systems en TR Inc. hebben wederom hun toewijding aan kwaliteitsbeheer en voortdurende verbetering aangetoond door met succes de jaarlijkse NEN-EN-ISO 9001:2015 audit te doorstaan.

De succesvolle audits bij beide bedrijven benadrukken hun effectieve managementstructuur voor voortdurende ontwikkeling en verbetering van activiteiten. Beide bedrijven hebben al jarenlang zowel de NEN-EN-ISO 9001:2015 als ISO 14001:2015-certificeringen, waardoor zij verbeterde klanttevredenheid, continue betrouwbaarheid en verminderde milieu-impact kunnen bieden.

"We zijn verheugd dat we de ISO 9001-audits wederom hebben gehaald", aldus Stan Jahach, Quality Assurance Engineer bij Regout Balance Systems. "De ISO 9001-richtlijnen bieden ons de structuur om continu te verbeteren, aan de behoeften van onze klanten te voldoen en ons te onderscheiden in een competitieve markt. Samen met onze ISO 14001-certificering kunnen we onze klanten verzekeren dat we ons ook inzetten voor milieubewustzijn."

ISO 9001 en 14001 bieden Regout Balance Systems en TR Inc. een solide raamwerk om consistentie in prestaties, klanttevredenheid en milieuverantwoordelijkheid te waarborgen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van de in hoogte verstelbare montagesystemen van Regout Balance Systems, kunt u terecht op onze pagina 'Over ons'.

Why Height Adjustable Mounts

Soepel en moeiteloos
Product
Verborgen achter het scherm
Product
Kies jouw accessoire
Product
Voor displays van elk formaat
Product