Learntec 2023

Learntec - Karlsruhe (DE)

Europa's #1 in digitaal leren

Van 23 tot 25 mei 2023 zullen wij op de LEARNTEC onze nieuwste innovaties op het gebied van in hoogte verstelbare handmatige en gemotoriseerde mounts tonen. Deze internationale vakbeurs is Europa's nummer 1 voor alle ontwikkelingen rondom digitaal leren. Een perfecte gelegenheid om onze BalanceBox® en e·Box® zelf te ervaren en te genieten van een demonstratie van onze interactieve flatpanel handmatige en gemotoriseerde oplossingen door een van onze experts. U vindt ons op stand #S41.

Op zoek naar de nieuwste Edtech ontwikkelingen? Kom en laat u inspireren door onze in hoogte verstelbare mounts. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Ontvang uw gratis bezoekersbadge

Vraag hier uw gratis bezoekersbadge aan en wij zorgen ervoor dat u gratis toegang krijgt tot de beurs!

Over Learntec

Learntec is the place to be. Meer dan ooit tevoren is e-learning een vast onderdeel van integrale onderwijsconcepten. Er is een onstuitbare trend naar het integreren van technologie-ondersteund leren in bedrijfsprocessen. Het groeiende belang van digitaal onderwijs wordt duidelijk weerspiegeld in het programma van de vakbeurs en dat van de conventie, die in heel Europa bekend is. Onderwijsdeskundigen en besluitvormers uit alle bedrijfssectoren en publieke instellingen zullen hier samenkomen. Bijna alle relevante aanbieders van digitaal onderwijs zijn vertegenwoordigd op Learntec. Learntec is een unieke combinatie van converentie en vakbeurs.

(source: https://www.learntec.de/en/learntec/trade-fair/)

Why Height Adjustable Mounts

Smooth and effortless
Product
Hidden behind the screen
Product
Choose your accessory
Product
For any size display
Product