Educatech Expo 2022

Educatech Expo 2022 | Parijs

Bezoek ons en laat u verbazen!

Van 30 november t/m 2 december staan ​​wij op de Educatech Expo in Parijs met de laatste nieuwigheden op het gebied van in hoogte verstelbare montagesystemen. Het is de vierde keer dat Height Adjustable Mounts als exposant op de beurs aanwezig is.

We hechten veel waarde aan ons nauwe contact met het basis-, voortgezet en hoger onderwijs. Educatech Expo is een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met zowel eindgebruikers als distributie- en technologiepartners van edtech in Frankrijk. Tijdens de show ontmoeten we vaak veel besluitvormers, degenen die nieuwe hybride strategieën en de digitale transformatie in het onderwijs in de regio's zullen implementeren en begeleiden. Naast onderwijsinstellingen zijn er ook veel lokale gemeenschappen waarmee we in contact komen. Het geeft ons ruime gelegenheid om naar hun behoeften te luisteren, onze innovatieve oplossingen te laten zien en te demonstreren hoe deze collaboratief en inclusief onderwijs op de meest plezierige manier stimuleren en ondersteunen.

Een groot pluspunt van Educatech Expo zijn de zakelijke bijeenkomsten. Bezoekers hebben de mogelijkheid om vooraf specifieke afspraken in te plannen, wat het bijwonen en bezoeken van de beurs zeer efficiënt maakt. Daarnaast is de beurs een ideale gelegenheid om persoonlijk met onze lokale partners in gesprek te gaan, relaties te versterken en nieuwe interessante contacten te ontmoeten.

Vraag uw gratis toegangsbadge aan

Bezoek ons ​​op Educatech Expo - Stand D31 en laat u inspireren door de beste oplossingen voor in hoogte verstelbare ondersteuningssystemen voor grote touchscreens en interactieve whiteboards BalanceBox® en e·Box®. Vraag hier uw gratis toegangsbadge aan.

Educatech Expo 2022 - Badge Request

Why Height Adjustable Mounts

Smooth and effortless
Product
Hidden behind the screen
Product
Choose your accessory
Product
For any size display
Product