EDUtech Europe | Amsterdam

Ontdek de unieke BalanceBox® kracht!

Op 5 en 6 oktober 2022 zullen wij op de EDUtech Europe in Amsterdam aanwezig zijn om onze in hoogte verstelbare oplossingen voor interactieve touchscreens te presenteren en demonstreren.

Steeds meer klaslokalen zijn uitgerust met de nieuwste digitale technologie. Een belangrijke ontwikkeling hierin is de vervanging van het traditionele krijtbord door grote interactieve touchscreens. Vooral in klassen met kinderen van verschillende lengtes is het een uitdaging om iedereen de volledige potentie van het touchscreen te laten benutten en veilig te laten werken als deze niet in hoogte verstelbaar is. Terwijl de juiste werkhoogte bijdraagt aan comfortabel en stimulerend lesgeven en leren voor zowel leraar als leerling.

Met onze BalanceBox® zorgen we ervoor dat iedereen, zowel docenten als leerlingen, het volledige potentieel van het scherm kan benutten door een snelle en dynamische montageoplossing te bieden om het scherm naar elke gewenste hoogte op en neer te bewegen. Zo kan iedereen, klein of groot, zelfstandig en intuïtief met interactieve touchscreens werken. Het bouwt vertrouwen op, creëert dynamische en leuke lessen en maximaliseert het volledige potentieel van nieuwe digitale technologie waarmee op het touchscreen gewerkt wordt.

Met onze Height Adjustable Mounts bieden we de beste en leukste presentatie en stimuleren we tegelijkertijd inclusief en collaboratief leren. Inmiddels hebben we wereldwijd, samen met onze partners, meer dan 100.000 klaslokalen uitgerust met onze best-in-class in hoogte verstelbare systemen.

Bezoek en ontdek zelf de unieke BalanceBox kracht!

Nieuwsgierig? Kom en bezoek onze stand C04 op de EDUtech Europe en ontdek waarom scholen zo enthousiast zijn over onze oplossingen. Registreer u op de EDUtech Registratie pagina. Door gebruik te maken van onze persoonlijke Invitation Code EDUSPX15 krijgt u 15% korting op uw congrespas.

We are happy to announce that we will be presenting our height adjustable mounting solutions for interactive touchscreens at EDUtech Europe in Amsterdam on October 5 and 6.

Why Height Adjustable Mounts

Soepel en moeiteloos
Product
Verborgen achter het scherm
Product
Kies jouw accessoire
Product
Voor displays van elk formaat
Product