Launch Product Video BalanceBox

Lancering nieuwe product video BalanceBox®

BalanceBox® op Mobile Stand Mix®

Dit jaar zijn we begonnen met het maken van een serie nieuwe branding video's voor de BalanceBox® en e·Box®. Enerzijds, omdat we vinden dat onze producten de spotlight verdienen, anderzijds om te laten zien waarom onze in hoogte verstelbare oplossingen onmisbaar zijn wanneer je gebruik maakt van intractieve touchscreen technologie in de klas, boardroom of welke plek dan ook.

Schermen moeiteloos op en neer laten bewegen, dat is waar onze passie ligt. En door het bewegen van het scherm, streven we naar zoveel meer. De BalanceBox heeft net dat unieke extraatje waardoor het ons meest geliefde product is:

  • Het stimuleert collaboratief en inclusief leren door iedereen, klein of groot, snel toegang te geven tot touchscreen-technologie.
  • Intuïtief, snel en eenvoudig in gebruik; je verspilt geen tijd aan het zoeken naar de juiste hoogte en je kunt zonder onderbreking je presentatie, les of training vervolgen.
  • Ergonomisch; iedereen kan op zijn eigen comfortabele en ergonomische hoogte werken.
  • Veiligheid staat voorop; geen geïmproviseerde hulpmiddelen nodig om de bovenkant van het scherm te bereiken.
  • Kwaliteit; voldoet aan de strengste internationale voorwaarden
  • Duurzaam; manuele bediening, geen extra elektriciteit nodig. 


BalanceBox® op Mobile Stand Mix®

De eerste video laat de mobiele BalanceBox oplossing zien in combinatie met onze Mobile Stand Mix. Door de BalanceBox te combineren met de Mobile Stand Mix bent u in staat om de mobiliteit en flexibiliteit van uw interactieve flatpanels te vergroten. Met onze Mobile Stand Mix is het eenvoudig om uw klaslokaal, boardroom of welke andere ruimte dan ook om te toveren tot een interactieve omgeving. Dankzij de modulaire opbouw kan je meegroeien binnen de oplossing, afgestemd op jouw budget en behoeften. Van positionering op twee vaste hoogte niveaus met de Universal VESA Bracket tot highspeed, intuïtief en dynamisch met de BalanceBox Height Adjustable Manual Mount.

We zijn erg trots om onze eerste product video met jullie te kunnen delen. Veel kijkplezier!

Why Height Adjustable Mounts

Soepel en moeiteloos
Product
Verborgen achter het scherm
Product
Kies jouw accessoire
Product
Voor displays van elk formaat
Product